99 de pete si un singur tampon

Am descoperit secretul. Cum sa ai o zi buna cand ai o zi proasta. Il marchetez si ma fac Paula Coelha ca oricum pare sa functioneze global insa de-adevaratelea doar izolat.

















Noaptea la Spitalul Militar Central (sau ceva) haioseniile se tin ca lanturile de piciorul detinutului nevinovat ca doar dreptatea e atat de poetica incat lipseste. Nu sunt bolnava, insoteam, ceea ce in termenii camerei de garda ma incadreaza in Liga Apartinatorilor, cum suna asta, asa, si ies pana afara, nici tipenie de om, de militar nici atat, aveam niste paie de tigari fara strop de bricheta singura varianta era sa merg pana la intrare (ma rog, iesire acuma) la cei patru, sa fi fost cinci, baieti, s-or fi visat barbati, vai ce vampa o ard, hai pardon. Sa le cer focul ancestral sa ne dam pe roata sa incingem o coada de viezure. Am un aspect decent zic, sprijin agricultura locala, nu ma dau cu fixativ si desi ochelarii nu au lentile vad prin ei sufletu' omului. Fetelor, nu lasati accesoriile sa va futa atitudinea.

Nu va suparaț, aveț un foc?

Fuoc?

Cei mai tineri se uita cu dubioasa prietenie, zambesc sec, as i was raised to. Mi se intinde focul, primul nostru legamaaant, doar ca, vezi tu, treaba nu putea ramane asa, veteranul intervine pe tonul acela

Sa stiti caaa...scroll down....up....ati face bine sa....va lasati...

E tonul cu care ai crescut, pe care il recunosti oriunde, e tonul care-ti place, care nu se schimba nici cu anotimpurile nici cu sosirea unor masute din ikea. Tonul care-ti spune ca n-ai voie sa te pisi la etajul doctorilor in medicina daca tu esti pacient unul mai jos. Ordine si disciplina si urina. Stropit cu inefabil ca te-ai nascut cochet.

Fiecare decide pentru el, futu-ti mortii ma-tii.

De fapt trebuia sa-i multumesc. Poate atunci m-ar fi invitat la o plimbare cu liftul. Am fi ascultat Editors si mi-ar fi spus ca-i plac plamanii mei. Exista cateva lifturi mai deosebite, tapetate cu catifea rosiatica ieftina. Mi se par extrem de rape-safe iar siguranta e sexi.

Secretul e sa-ti pastrezi bilele in buzunarul de la piept si sa nu le dai drumul nici de-al dracu' ca o mie de lucruri urate nu pot desface unu frumos sa moara franta si speranta daca va mint.


(cel putin nu acum; sunt bipolara)