POALE-N-GOLDEN-BRAU

DE PE GASTRONOMIE.ELE.RO: Poale'n brau sunt niste placinte moldovenesti cu branza atat de bune, incat se spune ca te lingi pe degete cand la mananci. CAND NU LE MANANCI NU TE LINGI PE DEGETE DAR NICI NU TE GANDESTI LA ASTA EXCEPTAND CAZUL IN CARE, CITEZ DIN NOU, Poale'n brau sunt placintele copilarie, daca ai rude prin Moldova, mergeau bine si dimineata si oricand. DACA DECI NU ESTI DIN MD, TOTUL E-OK.

AM NISTE DORINTE ATAT DE CLARE INCAT E PREA POSIBIL SA FIE GRESITE. NU PROIECTII, NICI AMBITII, ORI SPASELI DATE CU RIVANOL. DECONTEXTUALIZATE SI DECONGELATE. E DISTRACTIV CUM IMI RAMANE IN CAP CATE-O SINTAGMA VAZUTA TOTAL INTAMPLATOR, CUM E CAZUL ASTEIA: "ABOUT HOW INNOCENCE CAN SURVIVE IN THIS WORLD". PAI CUM. CAM CA UN MAIDANEZ CARE DACA NU SE FACE REZISTENT DACA NU INVATA SA TRAVERSEZE IN RAND CU LUMEA PE VERDE DACA NU ARATA DRAGUT NU ESTE LUAT ACASA DE VREO PERECHE DE BRATE BINEVOITOARE. RAMANE PE STRADA SI SE DESCURCA PRINTRE BURLANE SI TINICHIGERII SI STIE CA ACOLO E LOCUL LUI.

CA DACA SE TREZESTE INSERAT IN CINE STIE CE INTERIOR INCALZIT CU PARCHET DAT PRONTO SI TEVI DESFUNDATE DE MUSCHII DOMNULUI ATUNCI NU INTELEGE MINIC SARACU SI SE TRANSFORMA CAT AI ZICE CEAPA INTR-UN URS BIPOLAR. SI CAND II ESTE FRIG SE VAITA CA NU E CALD SI INJURA GANDIREA LA RECE CA DOAR MOSCOVA NU E SOVATA SI CAND II ESTE CALD SE VAITA CA NU E RACOARE SI SCUIPA PROMISCUU FARA SA-I IASA TOTUSI CEVA SEXOS PRIN STRUNGAREATA.

M-AM NASCUT CU MIR IN FRUNTE DA' IL TIN ACOPERIT DE BRETON PANA SE VA PURTA IARASI INIMA IN AFARA MANECII PANA CAND CANALUL NU SE VA MAI OGLINDI TREMURICI PESTE APA. SA VINA APROAPE LA O ARUNCATURA DE OS FRUMOS.

ASTA DIN URMA NU E O DORINTA, E DOAR UN PLAN PESTE CARE CALC CU BOCANCII ALTFEL MA TAIE MAIONEZA CA-N TRIMESTRUL INTAI DE SARCINA INCARCATA NEGATIV. CU ALTE CUVINTE E MISTO SA N-AI LIANE DAR S-O ARZI TARZAN ORICUM. YOU KNOW HOW POTENTIALITY ALWAYS KNOCKS ON THE DOOR OF MY ART.

2 comentarii:

UTOPIC spunea...

si da ma, liana nu ti-o gasesti, ti-o construiesti

Victor Plastic spunea...

http://i36.tinypic.com/24yu791.png >
http://img225.imageshack.us/img225/435/camerac.jpg