CE DE PODOABE DE MORI
MUZICA MI SE PAREA RECE FIX DIN AIA DE FUTUT PE JOCURI VIDEO OAMENII STERILI GENUL CARE NU TRANSPIRA EU INTR-UN COLT NEMISCATA CA O VAZA FARA FLORI CU APA STATUTA IN EA DE FAPT NU MAI STIAM UNDE ERAM DINCOLO DE O SENZATIE DE CORIDOARE SCOBITE PRIN PERETI CALCAROSI SI UMFLATURI LUMINOASE MA TINEAM IARASI DE TELEFON CA DE UN ULTIM CARLIG PRINS DE REALITATE SI A INCEPUT SA SUNE.

SI IN CAP MI-A APARUT INSTANT UN SMS NU ATAT DE VECHI SAU DE NEINSEMNAT INCAT SA-L POT UITA PRINTRE CELE 2500 STOCATE CREDEAM TOTUSI CA IL LASASEM SA SCAPE SI NICI MACAR NU-MI AMINTEAM SA-L FI RETINUT DAR A VENIT PESTE MINE CA O PIATRA DE MORMANT PE CARE TE FORTEAZA DREAPTA S-O SEMNEZI CU STANGA UN CACAT DE MESAJ CEL MAI FRUMOS MESAJ.

SI ATUNCI JUR CA TELEFONUL A LUAT FOC UN FOC DIN ALTA LUME PUTIN MAI BUNA DECAT ASTA SAU CEL PUTIN MAI DREAPTA MI SE LIPISE DE MANA CA O ARSURA PERFECTA DE CARE NU-TI POTI DORI SA SCAPI IL STRANGEAM SI MAI TARE IN PALMA SI SIMTEAM CUM SE IMBRACA DE SUS IN JOS INTR-UN STRAT AURIU LA INCEPUT LICHID FIERBINTE CARE SE INTAREA RAPID CA O CRUSTA CU MICI EXCRESCENTE LUCIOASE CA NISTE BUBE.

AM RASPUNS FARA SA AM CEVA DE SPUS SAU DE AUZIT. HAI SA NE RIDICAM CASA IMPREUNA DOAR CA S-O ROADA MOLIILE. HAI SA NU. HAI CA E SIMPLU. PREA CHIMICA PE DINAUNTRU PREA GOALA PE DINAFARA EXPEDITORUL PREA DEPARTE SA-MI DAI O SOAPTA DE APA.

Un comentariu:

Victor Plastic spunea...

f'kin dinosaurs
http://www.youtube.com/watch?v=Y2rlQdfZXUg