Hai veselia

Oricum ai da-o these are fucked up times. Poti sa joci pe cartea credintei, sa scoti asul de trefla cu alienare, sa-ti legi de brat vreo dama de pica, sa te inrolezi nepasatorilor anonimi, sa prinzi rasaritul, sa prinzi si apusul, sa fii om de stiinta, sau poet neimperecheat, sa incerci sa salvezi internetul din ghearele care oricum fac click, sa arunci mai multe hartii pe jos doar-doar o veni incalzirea globala mai repede, sa sa sa sa ce. Ne feliem ca un salam de sibiu, in fiecare zi o noua contextualizare, cum spunea un ecologist intr-o noapte, "astea sunt principiile mele, daca nu va plac, am altele", in fiecare zi alta culoare a fardului de pleoape, cand fondul de ten e acelasi. Si, bun, daca fuga prin imediat nu e rentabila brand-ului personal, ca imediatul o sa-ti scape intotdeauna si iar iti furi singur caciula, deci daca facand skandenberg cu tine insuti risti sa-ti frangi ambele maini, atunci pe partea cealalta ce te asteapta de fapt? Sa stai putin locului cat sa prinzi o esenta, doua, cat sa pleci apoi dinspre miez catre roade, o solutie la fel de riscanta. Cum zicea o fata undeva candva, e ca si cand te lupti cu o lume imprejmuita de mii de gratii, doar ca sa descoperi, upon bending them like spoons, ca nu era nimic dincolo de ele. Armonie si echilibru, justa masura a unei fuste, tunsoarea potrivita a unui cap, mariajul fericit dintre feeling fine right now si feeling fine ever after, poate ca se reduce totul la ritm. Poate ca a nu te chinui prea tare e o realizare indeajuns de mare, de fapt conditia de baza pentru orice vei fi dorit mai apoi. In caz de extrema urgenta amanetezi o bucatica din tine and you make it through the day. Doar ca pentru unii fiecare zi e o extrema urgenta si in fiecare maine uita sa se rascumpere de la amanet. O fi suficient ca nu vreau sa ma numar printre ei, asta e cu semn de intrebare. Intre timp facem filme ascultam muzica si radem cu prietenii. Toata iubirea e conditionata.


Da' nu pot s-o las asa.

Oricum ai da-o mereu or sa-ti fie fucked up times. Oricand ai decide sa te trezesti la realitate, tot potrivnica o sa-ti para si e si normal. Nu merge altfel, sa-i arati lumii lumea din capul tau si lumea sa spuna inapoi "vai da' ce-mi mai place" si tu sa poti atunci sa intorci in sfarsit complimentul "vai, mersic frumos, da' sa stii ca tu esti mai frumoasa", ba nu, ba tu, ba ha ha. Fara munca, nici rasplata. Cu munca, o rasplata incerta, neasigurata, ceea ce ma frustreaza de fapt pe mine, ceea ce incerc de fapt sa accept. Ca poti planui multe, dar nu si rezultatul lor. Ca poti sa-ti antrenezi muschii pentru vreun campionat pana esti prea flasc sa treci linia de start. Prostioare si seriozitati. If you try a little, maybe the world will try a little. Toata iubirea e neconditionata.

8 comentarii:

Warmer Climes spunea...

Mult pişat.
Obişnuiam să admir, să activez ca stalker profesionist şi să ling în cur.
Acum toţi mi se par nişte scârbe mediocre.
Cu dragoste-ţi spun, inclusiv tu.
Cu durere continuu, inclusiv eu.

Palavre şi întreţinere.
Restul sunt petreceri plictisite printr-un oraş în care urlă câinii.

Io am învăţat că nu te primeşte nici dracu' în nicio viaţă a lui.

E o suavă şi eternă infatuare care clipoceşte ca o pizdă plină de sânge.

Hai să ne mai prefacem odată că ne place, că e bine aşa cum e, că totul e roz şi va fi violet dacă ne scremem.

E un continuu "sunt mulţumit cu ce sunt acum până la urmă, mâine voi fi mai şmecher, mai strălucitor şi mai în control".

O să fii pe mă-ta...Marş în pula mea de zevzec penal!

Nişte stricaţi într-o hartă stricată. Ca un avort în pădure.

Ar fi mai bine să mâncăm căcat la propriu şi nu la figurat.

Frişcă?

utopic spunea...

zi-mi ceva ce nu stiu ca sa pot sa mint sa zic ca stiam si invers

cand te vad la concerte te fatai pe acolo si mai si razi

so.so spunea...

man there's no need for tension, we might all blow up for nothing.
si munca cu rasplata nu stiu cum se impaca. mai bine faci ce-ti place si rasplata vine de la sine. daca nu e loc de ce-ti place mai bine nu cauti rasplata.

restul lumii nu conteaza daca macin acelas cacat in mine zi dupa zi. screm si cac roz mai repede decat ma fac violeta la fata pentru placerea celorlalti.

imi plac textele tale ano, sunt ca o spalare abraziva pe creier.

Warmer Climes spunea...

Mă mai şi fâţâi şi mai şi râd, deh...Câte feţe nu purtăm noi în teatrul ăsta jenant în care n-avem timp să ne uităm unii la alţii...

tebatman spunea...

Fuckbook sucks only when your friends suck.

MoniqueProblematique spunea...

tu ai ajuns deja in zodia Scorpionului

utopic spunea...

exact. si am pornit deja spre sagetator.

scurtcircuit spunea...

da, te misti halucinant printre identitati..I still plead for free will and irresponsible horror shows.