Si daca ma intorc, imi e totuna

it's better than the real thing, it's almost transparent me. autoreferential taxand zece e nota de trecere. daca tu esti o sita eu sunt un crin plin de venin, si asta din urma ti se cerne printre degete. avem tati si avem mame si frustrant de obisnuit, e mai mult rau decat bine. adica fix invers, fix invers voiam sa scriu. da' n-a avut cine sa citeasca.


peste jumatate de zi o sa fiu mai senina. peste un an o sa fiu mai plina. peste mai multi o sa fiu regina. carja ajuta la freza, n-ajuta la mers. da-ti cu stergarul peste gura sa-ti amintesti ca nu te-ai dat cu ruj. mai putine peruci, mai multe cuvinte. some have no natural color. 

angry pentru un motiv e ca fusta cu mult tiv. incearca sa intri in ea nevatamat. 

dam totul pentru idei si cantitati, nu pentru oameni. nu minti mana care hraneste cusca. toata lumea, se inseama toata lumea, se pricepe, nimeni nu se simte, asta poate insemna un lucru. si politistii se impusca nu-i asa si futuristmul se demodeaza. give me a future that has soul. 

i have the right to remain silent. 
the right to remain

6 comentarii:

Anonim spunea...

ti se rup unghiile si-ti cade parul - ia vitamina a si calciu, esti anemic - ia spanac, ai idei in exces, dar iti lipsesc sentimentele - ce faci?

utopic spunea...

scrii pe blog, ce dracu sa faci :)

eusebio spunea...

da.

pe cand un album rap?

utopic spunea...

i was thinkin more in the terms of urban ip op

eusebio spunea...

orice rimeaza
ma coafeaza

scurtcircuit spunea...

..anything you say can be used against you; anything you say can be used.