Back to books it is

Asa, acum sa trecem la lucruri mai importante. Duminica seara(cred) m-am uitat la Dl si Dna Smith. Banuiam ca e o mizerie, but i watched it anyway, pe sistemul "trebuie sa cunosti porcariile ca sa apreciezi calitatea" (sau mai degraba din lipsa de idei). Ma rog, nu intru in detalii, in afara de genele sclipitoare ale celor doi protagonisti filmul saracutul n-are nimic.

Ca Angelina a acceptat sa joace in el, nu ma mira, ca doar nu sta tocmai stralucit la capitolul asta, insa Brad chiar poate fi numit actor, in ciuda marelui defect de a arata cum arata. Si nu e ca si cand ar fi putut fi indus in eroare la citirea scenariului, adica nu stiu cum ar fi putut cineva sa vizualizeze o varianta fericita dupa ce vede "iar acum isi pun ochelari de soare in magazin si omoara impreuna 2352 de agenti". Deci e clar ca el a zis ok ca sa puna gherutele pe piesa. Which he did. Eu zic ca a meritat. Un film prost, o consoarta buna. Inspirata afacerea.

A, si peste cateva ore vad pe nu stiu ce canal de muzica un videoclip inspirat din film chipurile. Adica a devenit deja un clasic si eu nu stiam?

2 comentarii:

Cetin Ametcea spunea...

Pai si nu a meritat? A pierdut cateva luni din viata intr-un film de 2 lei, dar a castigat inima femeii pe care si-o dorea. Faire trade

utopic spunea...

my point exactly