Mazgali-mi-as gatul

Fac parte din cea mai pacatoasa categorie de oameni. Aia care vor sa incerce lucruri noi, sa faca this and that. Si care nu-si misca fundul din pat. Care nu le fac adica, doar le planuiesc pana la ultimul detaliu. Pentru oamenii ca mine, cred ca de fapt planuitul asta e distractia, nu aplicarea in sine.

De 5 ani tot zic ca-mi fac tatuaj. Modelul si zona se schimba cam la sase luni. Initial am vrut on my lower back, ceva tribal, adica un fel de culmea cliseelor. Dupa aia, nu, am zis ca imi fac "omnes vulnerat, ultima necat", obsesia adolescentei mele, la incheietura, adica un fel de culmea depresiei de liceu. In timp ce ma pregateam cu zel pentru admiterea la facultate, balacindu-ma prin filosofie, am decis sa imi tatuez un infinit mic pe omoplatul stang (nu stiu de ce stangul), semn al aspiratiei mele catre absolut blablablab *insert citate din Jocul ielelor here*. Sometime dupa am optat pentru ouroboros,nu mai dezvolt semnificatiile ascunse ca mi-e lene (cred ca "mi-e lene" este sintagma cel mai des folosita pe acest blog). Tot nu m-am dus sa-l fac.

Acum deja ma ingrjijoreaza subiectul, pentru ca nu mai sunt la varsta la care sa-mi pot permite acte nebunesti si extravagante gen vopsit parul verde, gaurit limba sau tatuat fluturasi. Asa ca ma gandesc foarte serios sa-mi fac ceva de genul asta, doar ca la o scara mai mica (si nu, nu va sta in calea viitoarei mele cariere intergalactice, pentru ca din uniforma de gunoier nu cred ca se intrezareste) :




Inca o poza cu tatuajul asta si niste detalii aici.
Alta treaba interesanta mi se pare asta, dar nu mi l-as face.














Poza am gasit-o pe un blog dedicat tatuajelor, blog unde va puteti clati (sau leza) ochisorii cu treburi de genul "om tatuat in leopard din cap pana in picioare", "baieti frustrati cu ancore, sirene si i love mum", "anti consumeristi cu coduri de bare", "fetiscane cu stelute, pistolase, inimioare, dragoni etc", "familisti convinsi cu numele tuturor neamurilor tatuate", "gangsteri sub acoperire" si tot asa.
Profit de ocazie ca sa fac un apel disperat. Va rog nu va mai tatuati stele, zane, ingeri, orhidee pe corp, nu suntem facuti din star dust, nu exista unicorni si peter pan a murit intr-un spital murdar pentru ca oamenii nu mai cred in magie.

Si, pentru indigestia zilei, va propun acest link, cu mentiunea ca nu este recomandat celor mai emotivi si impresionabili din fire. Eu una l-as interna pe amaratul asta, dar se pare ca se gasesc destule persoane care-i admira capodopera. Parca e mai dragut ca acest dezaxat. But i still don't want to pet him.

Cam atat. Note to self: nu-ti tatua niciodata numele unui baiat.

Schimband putin macazul, nu stiu cine m-a nominalizat la roblogfest, categoria cel mai bun blog personal (recunoscc, tinta mea era de fapt sectiunea blogurilor cultural-educative, n-a fost sa fie, va trebui sa inserez mai multe post-uri cu paris hilton), dar vreau sa spun ca in mintea mea deja am castigat toate premiile posibile. A, si sa treci pe la mine sa-ti dau banii, ca-mi era nu stiu cum sa ma nominalizez singura. Desi as fi putut sa creez un cont-fantoma..hmmm...genius. Oricum, oricine ma voteaza si-mi arata chitanta, primeste un premiu surpriza.

Asa ca, vote for Pedro, vote for depression!

Un comentariu:

io-n Dushu Tau! spunea...

shuuut...oare aia nu se sperie dimineata cand se uita in oglinda si-s somnorosi? geez...