Incotro, ma baieti?

1. Lucrurile penibile trebuie sanctionate.
2. Lucrurile penibile duhnesc.
3. Daca nu pastrezi distanta, te imputi si tu.
4. Da, chiar daca intentia era doar sa le demolezi.
5. Cand in loc sa te bucuri ca esti la munte, vezi numai neregulile din jur, ai o problema.
6. Cand in loc sa te bucuri de zapada, vezi numai gunoaie si gratare si tarani in treninguri pumna, ai o problema.
7. Cand incepi sa scrii despre ele, te mai pricopsesti cu o problema.
8. Si anume preiei o parte din jegul ala, prin simplul fapt ca il mentionezi.
9. Ok, porcariile trebuie constientizate ca sa le indrepti.
10. Dar cum procedam?

Chiar nu-mi mai vine sa scriu de toate lucrurile care ma deranjeaza. Nu, nu am devenit mai toleranta peste noapte, insa am obosit sa scriu despre oameni posaci si urati. Vreau si eu sa ating subiecte placute, myself included. Dar despre ce sa scriu, frate? Ca ma duc la un festival cu 3552 de formatii ca sa vad una singura? Ca ascult de trei zile aceleasi patru melodii? Ca mi-am cumparat *insert number* perechi de adidasi? Ca ma simt ciudat, la modul cel mai dragut posibil? Cine naiba e interesat de asa ceva? Sa incep sa despic teme ca adevarul, lumina, dreptatea? Sa imi expun pasiunile culinare si temerile din frageda pruncie? Sa pun din cand in cand eternele iutuburi? Sa torn galeti de informatie seaca? Sa ma cert in continuare? Nu mai am cu cine si nu mai am de ce.

Incep sa nu mai vad scopul micutului blog. Ce-i de facut, copii, ce-i de facut, intreb.

13 comentarii:

Unknown spunea...

Uite, si numa pentru unele iutuburi si merita sa il tii... eu azi am inceput sa ascult Stars... nu stiam de ei inainte, suna foarte misto.
Goodnight, sleep light stranger...

Anonim spunea...

Renunta!

Cu simpatie, un fan

Giant spunea...

Umm... Delete?!?! :-/

Mihai spunea...

trece

merimeriquitecontrary spunea...

eu sunt moarta dupa aspidistra flies! [care candidate la titlul de cea mai de inimioare roz melodie... o, da e atat de lame-o-dulceaga. si totusi...

asa acuma ontopic utopic: puah, nu se poate sa fi intrat utopica-n sac... sick sad world.

merimeriquitecontrary spunea...

mi-a mancat agnimalul commentul meu perfect. deci mai sus vom inchide paranteza si in loc de "candidate" a se vedea candideaza. va multumesc anticipat.

Anonim spunea...

stiu k probabil ar treb sati dau 1rasp filosofic...sau makr 1inteligent...da tot ces n stare s ntr l ora asta e: tiai luat lacoste aia negri pana l urma? :D kmi placeau & mie l nebunie :p...& ai mentionat undva n postu asta k tiai luat x la n pereki d adidaji :p

Anonim spunea...

Mhmmm.. pai daca pui lacatul, eu ce blog mai citesc?
n-am chef/nu vreau sa ma reprofilez pe chestiuni filozofice portocalii babesti... so, baga carbuni la bloaga! {wink}

Anonim spunea...

noi tinerii dupa ce ne mai facem laba?

Anonim spunea...

eu zic sa pornesti un concurs. "cel mai prost cititor de bloguri". pe marginea lui vei putea sa fii si serioasa si plina de umor sau undeva pe la mijloc. cunosc unele persoane care ar vrea sa castige asa ceva.

Anonim spunea...

Daca ti s-a acrit atat de mult de rahaturile Romaniei, ai putea sa pui la cale ceva constructiv prin intermediul micutului tau blog. De exemplu niste lectii de gramatica pentru vizitatorii ce nu si-au gasit linistea in universul asta.
Stiu ca nu e frumos sa evidentiez asta in spatiul intim al altcuiva, dar sunt de parere ca daca invata bastinasii nostri sa citeasca/scrie corect, vor excela in a dibui chirilicele de pe cosurile de gunoi => vei putea admira frumusetile naturii in loc de gunoaie. Nu?!
(xmplu mai sus ksa intzeleaga totii care m-ai citeste !!!1111oneoneone)

P.S. Keep it up. Don't give up.

utopic spunea...

meri, ai dreptate, planuiesc de fapt o revenire cu surle si trambite si testam piata

jinx, nu mi i-am luat, m-am multumit cu niste vansi adolescentini pt ca lacoste nu am gasit. ii port in corazon, ce sa fac..

shoto.couldn't, ce sa faca mah?

saddler, concursul se anuleaza pentru ca ar fi prea multi participanti care ar trece de proba eliminatorie 1 plus 1 egal cat

mihai, atata vreme cat sunt pertinente si incarcate cu venin, chiar te rog

Calin spunea...

Prima data pe Utopic. Pardon, ce se va intelege? Rectific. Prima data pe blogul tau. Scrie. Nu e nevoie sa mai scrii neaparat pe blog, ca oricum nu are nici un sens. O idee e uitata in 2 minute si daca nici tu nu iti mai amintesti ce ai gandit crezi ca o sa stie altii. Apropo, Blaga "propovaduia" linistea/tacerea si din cand in cand mai scotea cate o poezie.