Criza nr. 163/ 2007

vreau sa scriu dar nu am cand. m-am gandit azi la toti oamenii cu care as vrea sa apuc sa vorbesc, ca sa nu zic de intalnit. si la toti oamenii de care stiu ca as vrea sa ma apropii dar nu am cand. in ultimele luni (destul de multe luni, de fapt) m-am desprins de multe prietenii, din lipsa de timp si/sau chef. bine, am cunoscut alti oameni (asta ca sa o fac sa sune urat, la modul de obiecte disposable) dar parca nu am resurse. incerc sa ma mobilizez, stabilesc o intalnire, anulez in ultimul moment, contramandez, intervine iarasi o soseta gaurita sau un cap in ceata si uite asa..tot timpul astept sa ma caute ei, nu stiu de ce.
acum plec sa ma intalnesc cu rucsi, cu care m-am imprietenit in clasa a 5-a, cand nu cunosteam pe nimeni si m-am asezat langa ea in prima banca (normal). eheei, ce-a trecut vremea. ce de drame, ce de tunsori gresite. vara asta mi-a adus ochelarii aia dupa care tot tanjeam tocmai din portocalia. pacat ca i-am zgariat rau de tot. zilele care vin imi propun sa dau de mix, simona, dana, stefan, zu si poate sa ma impac cu nesimtitul de randu. pa.

si azi mi-am rupt doua unghii. adica mi le-am smuls pentru ca eram agitata. si acum au ramas margini din alea enervante, pe care le tot zgandar. si cum voi putea atinge o foarfeca abia tarziu in noapte, presimt ca voi agrava situatia cat pot eu de mult.

Un comentariu:

Anonim spunea...

don't you mean... Bizarro !!

???