Gainarii, din nou

Vad ca inca doi ratati din lista de mess s-au apucat de fotografie. Desigur, avatarul este o poza cu ei tinand cu profesionalism un aparat de 20+ in mana. Unul din ei are si link catre blogul unde si le tine. Sa pun link, sa nu pun link. Nu pun, pentru ca oricum stiu ceva rusinos despre el si n-as vrea sa exagerez. Asa. Acolo, pe blog, vedem ce stim deja: babute simpatice si fara apa calda, cu flori sau plase in brate, anunturi haioase cu greseli de ortografie, poze de la concerte (genul de experienta pe care o traiesti ulterior, privind pozele in calculator, ca pe moment esti ocupat), flori, flori, flori, natura, cladiri vechi, flori, pasari, albine. Toate incadrate intr-o rama de prost gust, vezi replicile ieftine de tablouri celebre care se vand la iesirea din muzeu. Dar na, e bine sa ai un trademark, ceva al tau, cred ca de la chestiunea zilei a lui florin calinescu ni se trage, cum repeta el obsedant "prieteni" (nu mai stiu exact daca asta era formula, il incurc cu "oameni buni" al lui stefan banica jr). Si ramele sunt completate de o semnatura intr-un font din ala gretos, de bumbut in anii 90 (daca traia). Am zis bumbut ca altul nu prea cunosc, iar henessey sau cum se scrie nu e roman de-al nostru.

In alta ordine de idei, uite o femeie nebuna. Ma uit pe threadless cam o data pe luna de cand mi-a trecut febra aceea prin care trece orice bucurestean cu acces la internet si card proaspat facut (acum ii dispretuiesc pe cei care se imbraca de acolo). Si de fiecare data cand ma uit la modelele din ce in ce mai urate si la jocurile de cuvinte din ce in ce mai fortate , dau o raita si pe la aceasta mother-of-two, care detine in acest moment, cand va scriu eu voua randurile astea, 686 de tricouri. Nu-i sade bine deloc.

Un alt lucru frumos gasit astazi este profilul asta de hi5 (pentru cei grabiti, picioarele incep sa se desparta de pe la a 10-a poza incolo). Din moment ce are poza cu doamna invatatoare, estimez un 9-10 ani. Formatia preferata RBD, cultura sud-americana beton, neamuri tuciurii, noul val se ridica. Totul sub privirile grijulii ale mamei, doamna Lala, care vegheaza ca un inger ca fata ei sa nu-si arate totusi stim-noi-ce. "Barbatii trebuie atatati, daca te intinzi din prima a doua zi vine alta din spate, de 6-7 ani", a declarat Lala pentru utopic.com. Eu zic ca pentru astazi e suficient.

3 comentarii:

tudor borduz spunea...

creca il stii
da cam asta e motivu pentru care draga de nico numa draga nu o sa mai fie pe la 20jde ani
si e cam trist

http://www.youtube.com/watch?v=JaH4y6ZjSfE

Anonim spunea...

tipa cu tricourile imi place automat ca joaca si ea WoW. mi`a placut tricoul cu "games ruined my life, but i have 2 extra lives left".
cat despre hi5, mersi de link, datorita plictiselii am reusit sa compun arborele genealogic a lui Niko, mama Lala, Flori matusa, bruneta e verisoara ei si baiatul inalt student la ASE e verisorul, fratele brunetei. Daca mai scobesc prin hi5 ii gasesc si alte rude. :)

drull spunea...

O arzi prea mult pe net U