IMPRINT ME HARD

MAINE O SA FIE BINE SAU O SA FIE RAU. O SA BAG UN POST VESEL SAU UNUL TRIST. CEL MAI PROBABIL NICI-NICI. O SA IMI FAC PUBLIC BLOGUL SECRET SAU O SA IL STERG. NU SCRIU NIMIC ACOLO. ASTA ERA SI IDEEA, PROASTO. O SA IMI FIE SOMN. GARANTAT O SA-MI FIE. O SA IMI FAC BAGAJE. CU SIGURANTA O SA FIE VINERI. VINEREA ESTE CEA MAI BUNA ZI PENTRU BALANTELE SAGETATE. CICA AMBELE ZODII PE DUALITATE. AVEM DE-A FACE CU PATRU JUMATATI. EU ZIC CA UNA E ALBA ALTA E NEAGRA A TREIA ROZ PAL NU PENAL SI ULTIMA VERDE PAI FOARTE FOARTE INTENS CUM O VENI SI ASTA. SAU AR PUTEA SA FIE ALBASTRU PESTE TOT. 

ALBASTRU IDENTIC STATUT PERFECT CREDINCIOS CA UN PATRAT SOLID PE CARE NICIUN OM CU MINTEA LA EL NU AR INDRAZI SA IL DESCRIE. SPER SA SE PERMUTEZE SINGURE NU MI-AS VARI COADA. 

IF WHATEVER THE THINKER THINKS THE PROVER PROVES DE CE IN CAZUL EVIDENTELOR CARE ITI LATESC OCHII CAT NISTE CEPE APOASE CU FIRICELE IUTI DE ANAFAZA A NU STIU CATA ANA, FAZA!, PANA ITI PICA FAZAN, DE CE REFUZA CAPUL OBSTINAT SA TINA CONT TRAGE PERDELELE PANA TRECE. 


CERT ESTE CA FIXATIILE ORALE MA DAU AFARA DIN CASA.
IN CAZ DE URGENTA, PAROLA ESTE "LA CAPATUL LUMII".
BLOGGER SAYS FIND A FOREST OR FUCK OFF.

3 comentarii:

Anonim spunea...

siti da asta, direct.
http://images.google.ro/images?q=ultra%20deep%20field&oe=utf-8&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&sa=N&hl=ro&tab=wi

Anonim spunea...

youmightlikethis:
http://www.gutenberg.org/files/526/526.txt

SourCrout spunea...

cinesunteu?