WEALLDOCHIX
O VARA CARE STA PE LOC CA NISTE BENZINA DE CARE NU ARE
NIMENI NEVOIE. COMBUSTIBIL CARE SE IROSESTE PE ACELASI ASFALT INCINS CARE TREMURA SUB PASI DE FLIP FLOPISTI CA BURTICA UNUI JUCATOR DE VOLEI PE PLAJA. DACA NU MA OPRESC IAR IMI IAU COMENTARII CA N-AM TALENT NICI BUST LIVRESC.

CEVA TREABA CEVA INTERNET ORAS PARCURI PETRECERICI MAI RAR MERS POATE LA MARE CU IPODUL BURDUSIT PENTRU DRUM PE POST DE MERINDE UNS CU LOTIUNE PENTRU COPII JULIT GENUNCHII SI PALMELE PE SKATE AH CE MAI USSTURA. NIMIC NOTABIL. IN SCHIMB TOTUL REDUNDANT. TRUISMELE MANANCA INGHETATA.

IMI PETREC O TREIME DIN TIMP PE FLICKR UNDE SORB SI SORB SI SORB NICI EU NU STIU DE CE ADICA NU E CA SI CAND M-AS ZGAII O JUMATATE DE CEAS PE O IMAGINE ANUME NU EU SURFEZ SI SURFEZ SI IAU MACETA SI INAINTEZ PRIN HATIS PANA AJUNG LA INSULA DORITA UNDE E O POZA ALBA GOALA. TRUCATA.


TE SCUTESTE DE MULTE BELELE ASTA. NU TREBUIE SA VORBESTI SAU SA EXPLICI. ODATA APASAT BUTONUL CE VEZI E CE PRIMESTI. IAR DE NU POFTESTI, TAKE IT SOMEWHERE ELSE. DOAR SA TE ASIGURI CA E TOT PE NET CC STYLE. E 2009 SI OAMENII ISI OFERA JPEG-URI CU PRAJITURI CU VISINE. MANA NU MAI AJUNGE SA TINA LINGURITA SI GURA E USCATA.

VARA AIA IN CARE ITI DAI SEAMA CA IT MIGHT NOT GET BETTER. CA POATE N-AR TREBUI SA ASTEPTI VREUN SPECIAL DELIVERY CARE SA TE SCOATA DIN INSUFICIENTA RESPIRATORIE. NICI SA-TI FACI PLANURI CA UN TABEL DE XL. E OK. ORICE AI FACE, NU TE MAI GANDI LA VARA TRECUTA. SI NU TE MAI FORTA SA-TI PLACA ASTA. DE FAPT, NU TE FORTA SA FACI NIMIC. POTI SA DAI ALIGN LEFT, RIGHT, CUM VREI TU.
CA LA INTOARCEREA DIN PARC CU JULITURILE IN PALME CAND AI ADUNAT RESTURILE DE PIETRIS CU PENSETA SI AI CURATAT CU SPIRT. USTURA SI MAI ABITIR SI MAI ERA SI PRIMA DATA CAND NU ERA NIMENI PRIN PREAJMA SA-TI SUFLE. MAI O MAMA, MAI UN IUBIT, MAI VREO AMICUTA. SE GASEA SI SE GASESTE. NUMAI SA VREI. DA TU CE-AI FACUT, AI STAT, PUTIN, TE-AI UITAT, TI-A LUAT CAM CAT SA-TI TREACA ASTA PRIN CAP, DUPA AIA AI SUFLAT.
N-AI ZIS STOP
JOC
VEZI TU
E DOAR O VARA DE CACAT.

4 comentarii:

Seagull spunea...

MANDARINO, DOARE CA DRACU. DREPT PENTRU CARE ASCULT COLINDE CU ROSIE THOMAS CA SA NU MA IMPUT DEFINITIV LANGA ACEASTA VEIOZA BANALA CU 2 FERESTRE DESCHISE SI MERE VERZI ACRE.

DECI DE CE PULA MEA SA MA COMPLIC?
DILEMATIC, IMI MIROS CONSTANT TRANSPIRATIA DE LA COAIE SI MA GANDESC LA UN SELFSUCKING.

Lheea spunea...

amicutza is here, baby!

UTOPIC spunea...

va pupa botu

Anonim spunea...

semeni cu ridzi monica in poza din buletin