Nimicimicmicicc

After all..vesti, vreme, intamplari, toate proaste si rele. Chef, realizari, stare generala, toate pe zero. Functionez din rezerve (am invatat in clasa a 7-a ca o parte din glucide se depun pe la ficat sub forma de glicogen, pentru mai apoi, pentru situatii din astea, corect?). Pe internet nu mai gasesti nimic bun, cartile nu-mi mai plac, iarba e prea uscata, incerc sa nu fac jocuri ieftine de cuvinte, am un cont de flickr oarecum low-profile, n-a prins deloc, se uita acolo doi oameni care imi vor binele si bunastarea, nu bagi pizdute (pardon), nu razbati. Organele sunt noile peisaje, publicitar vorbind, uh. O sa incep sa mai ies , destul am adunat vanatai pe partye, cum ar scrie un cineva, stiu de pe acum ca n-o sa ma simt minunat, n-o sa ma distrez, atitudinea mea e de vina, se stie. Diseara ma duc sa imi iau bocanci desi toti sunt urati, nu mai pot amana, umblu cu degetele degerate prin adidasi sau cizme destinate strict decorului --> pipi la fiecare 30 de minute, ah, pipi fierbinte stand pe colacul rece-rece, ca o bere buna, domnilor. Oare daca as fi fost mai frumoasa decat acum? S-ar fi uns treaba mai bine? Cert e ca iubirea ne salveaza pe toti.

6 comentarii:

Anonim spunea...

ce frumos. nici eu n-am mai iesit, si mi-e frica sa nu ma plictisesc daca ies.


cert, cum dracu altfel? vezi antropologia evolutiva.

Anonim spunea...

omlete du fromage

Anonim spunea...

trec deseori prin niste stari similare.e si mai dificil cand vad ca cei din jur traiesc anesteziati de vise si iluzii.ti-as scrie mai des dar pari sa dispretuiesti pe cei ce te "viziteaza".
bine ca ne-ai dat speranta la sfarsit. e de altfel una dintre formulele succesului la public:). sper ca-i o ironie.

utopic spunea...

nu ii dispretuiesc, e poate un cuvant prea greu, nu vizitatul deranjeaza (de-ar fi asa, blogul n-ar mai fi), ci interpretarile tampite. glumitele nu, glumitele sunt ok. dar comentariile cu pretentii de "am decodat perfect" si miros de "mi s-a stricat decodorul" ma racaie. daca vrei, scrie mai des.

Anonim spunea...

ba eu vreau sa scriu mai des!
dis iz mah turf foo, let us battle!

drull spunea...

Though you look very hardcore Drull stie ca esti a sweet heart at core. Cistita te paste